Reglement van het forum.

Om alle topics te bewonderen en berichten te plaatsen op garnalenforum.be , is registratie degelijk verplicht, dit om kopiëren van artikels en foto's tegen te gaan en de auteurs te beschermen. Registratie en gebruik van het forum zijn volkomen gratis! Lees alvast eerst eens het reglement.
Gebruikersavatar
Kennyke
Beheerder
Berichten: 471
Lid geworden op: 02 okt 2011, 06:32
Locatie: Nijlen

Reglement van het forum.

Bericht door Kennyke »

Hoewel de beheerders en moderators van dit forum zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen.
Dit gegeven erkent u dat alle berichten die op dit forum worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs geven, en niet die van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.
U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten en of spam te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum, en uw service provider kan geinformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. Dit geldt ook voor de opgegeven e-mail adressen in het profiel(en)!!!
U gaat ermee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden en verdere acties ondernemen, naar coppawetgeving en bescherming der minderjarigen. Ook dit geldt ook voor de opgegeven e-mail adressen in het profiel!!! Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database.
Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de webmaster, kunnen de beheerder en moderators niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.
Dit forumsysteem gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die u hierna zal invullen; ze dienen enkel om uw gebruikerservaring te verbeteren. Het e-mail-adres wordt alleen gebruikt om uw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van nieuwe wachtwoorden mocht u uw huidige vergeten).
Uiteraard, is de gesproken taal ABN (Algemeen Beschaafd Nederlands) en andere talen of dialecten zijn niet toegestaan!!! Er kan zo nu en dan wel eens een van uit het buitenland door ons aangenomen woord gebruikt worden, zonder ergernis.
Indien U geband bent, kan er later eventueel overwogen worden, uw ban te niet te doen. Inmiddels blijft U echter als gebruiker bestaan in onze database, dit om herregistraties tijdens de ban te vermijden, alsmede de posts door U uitgevoerd blijven echter bestaan.

Het is, niet toegestaan zich te registreren met proxy-ip's en/of IP-wisselaars, dit omwille spammers te kunnen uitschakelen.
Het is niet toegestaan, vreemde (origine) mail-adressen te gebruiken, de bepaling van een vreemd e-mail adres, kunnen hier niet worden aangehaald. De Admins beslissen, of het adres al dan niet wordt geband.
Het is niet toegestaan links te plaatsen die verwijzen naar topics van andere fora , wil je een onderwerp in de kijker zetten open dan zelf een topic . Het vernoemen van een ander fora is wel toegestaan , links niet.
Links in onderschriften zijn enkel toegestaan mits toestemming van het beheer.
Het is niet toegestaan links naar andere aquarium gerelateerde internetshops dan de sponsor van het forum te plaatsen zonder toestemming van het beheer .Een vernoeming van een andere webshop dan de sponsor is toegestaan , links niet.

Het is niet toegestaan om via "privébericht" klanten te ronselen/zoeken voor iets wat je te koop aanbied. Er is een "te koop" topic waarin dit kan gebeuren.

Door uzelf vrijwillig te registreren op ons Forum verklaart u zich automatisch akkoord.
Plaats reactie